производство | Кафе пауза

Како изгледа производството на чоколадо?

Дом Рамзи од Лондон произведува чоколадо и решил да сподели како изгледа целиот процес.

10 урнебесни илустрации кои покажуваат како произведувачите ги гледаат луѓето

Произведувачите ги гледаат луѓето на поинаков начин, а следниве 10 илустрации го потврдуваат токму тоа...

22 факти за пивото кои не ги знаевте

Ако сметавте дека знаете многу за вашата омилена пијачка, овие податоци можат да ве премислат.

Ново фантастично Ламборгини „Sesto Elemento“

По повод 50 години од постоење на познатиот бренд „Ламборгони“, од автомобилскиот производител ги прикажаа сликите од концептот наречен „Lamborghini Sesto Elemento“.

5 модели од соништата на БМВ кои никогаш нема да ги поседувате

Колку пари и да имате, не можете да ги поседувате овие пет фантастични модели затоа што никогаш нема да бидат шуштени во производтство.