Производи инспирирани од Фејсбук

Обидувајќи се да бидат поинвентивни, а преку тоа да привлечат поголем интерес кај купувачите, производителите почнаа да ја употребуваат моќта на Фејсбук.

Необични еко-производи

Денес индустријата сè повеќе се ориентира кон изработка на еколошки производи кои не ја загадуваат околината, при што се добиваат нови извори на енергија. Погледнете дел од нив.
Датум: 02 мар 2011
, Автор:

Едноставно пакување на производи од познатите брендови

Погледнете како изгледа симплифицираното пакување на некои познати производи кои секојдневно ги користиме.

Новогодишни рекламни кампањи

Погледнете неколку интересни рекламни кампањи на инспирирани од божиќната и новогодишната вечер.