Кујнски прибор со кој многу ќе се забавувате

Кое дете не би се израдувало доколку за појадок му испржите јајца во форма на був?

Тајни за совршено организирање на вашето време и простор

Дали понекогаш се прашувате како некои личности успеваат да бидат исклучително уредни? Еве ги нивните трикови.
Датум: 11 ное 2012

Креативни пакувања – мамка за купувачите

Амбалажа за 100 отсто зголемена продажба:)
Датум: 26 сеп 2012
, Автор:

Како да ги читате нутриционистичките факти на амбалажата од производите?

Иако најдобар начин да се контролира внесувањето храна во организмот е читањето на нутриционистичките факти напишани на амбалажата од производот, сепак ретко кој го прави тоа.

Како да станете подобри промотери?

Постојат одредени правила и совети кои доколку ги следите би ви помогнале во тоа да бидете поуспешни во вашата работа како промотери...
Датум: 21 авг 2012
, Автор:

Најважно е ножевите да се остри

Германската компанија „WMF“ која се занимава со производство и продажба на ножеви и друг кујнски прибор, на многу оригинален начин успева да ги промовира своите производи.

Неверојатни идеи од кои некои луѓе дебело се збогатиле

Луѓето често имаат многу идеи, но ретко кој од нив се осмелува да ги реализира. Сепак, постојат луѓе кои се спремни да ризикуваат за својата добра идеја, а на некои тоа им има донесено неверојатна заработувачка.

Како правилно да ги избирате производите за нега на кожа?

Кога го правите изборот на козметички производи за нега, внимавајте тие да бидат соодветни на типот и потребите на вашата кожа.
Датум: 20 мај 2012
, Автор:

Најчудните производи за 2011 година

Во денешниот свет, парите ги контролираат сите нешта, па така голем број производители се обидуваат на секаков начин да дојдат до нив. Ова се најчудните 4 производи за изминатата 2011 година.

Врвно дизајнирани амбалажи на продукти

Ова се примери за оригинално замислени амбалажи на продукти, кои сигурно успеале да им донесат многу добар профит на компаниите.

Оригинални идеи за моќен маркетинг

Во денешно време, кога секој човек на дневно ниво гледа по илјадници реклами, најтешката работа е да се привлече вниманието на потенцијалните купувачи. Еве некои ултраефективни начини.

Секси рекламни постери

Еден од проверените рецепти за успех е дека сексот и те како го продава производот. Сепак, границата од оригинално и креативно до безобразно и глупаво е многу тенка, па затоа агенциите се трудат да не ја преминат.