81-годишна жена научила да програмира и создала игра, докажувајќи дека никогаш не е доцна за учење

Таа сама научила да го користи компјутерот и да комуницира онлајн, искуство што ѝ отворило нови цели.

И за животните почна учебната година

Некои од нив се внеле во својата омилена книга, други прават финансиски пресметки, трети програмираат, а има и такви кои заспале од замор, учејќи.