За колку минути ќе ја решите загатката?

Оваа загатка, децата на претшколска возраст можат да ја решат за 5-10 минути, на програмерите може да им треба 1 час, а на останатите луѓе... Епа, проверете. :)
Датум: 14 дек 2012
, Автор:

Најдобри професии за срамежливи луѓе

Изборот на кариера е еден од најважните избори во вашиот живот кој пред сè треба да биде базиран на вашиот карактер. Доколку сте посрамежливи, ова се професиите кои се најприкладни за вас...
Датум: 24 сеп 2012
, Автор:

Раздвижена „Мртва природа“

Скот Гарнер ја воодушеви интернет-публиката, со неговото последно и необично дело „Мртва природа“. Сликата е само навидум статична, но ако ја искривите, 3Д проектираните предмети ќе се стркалаат во рамката.
Датум: 24 јан 2012
, Автор: