Зошто треба да ја посетите Кина?

Кина е поделена на 22 провинции, 5 автономни региони, 4 директно контролирани општини и 2 посебни региона. Сите овие места ја сочинуваат целокупната убавина и автентичност на Кина, заради што...
Датум: 07 мај 2012