25 работи кои треба да се обидете да ги направите сами

Иако повеќето нешта се подобри кога ќе ги доживеете со другите, сепак, во некои работи понекогаш треба да уживате и самите.

Како да најдете градник кој навистина ќе ви биде точен?

Ејжа Хетн, една од специјалистите за градници во „Викторија Сикрет“ ни открива неколку работи на кои мораме да обрнеме внимание кога одбираме градник.