проблеми | Кафе пауза - Part 22

Тоа е еден вид смешна приказна (It’s Kind of a Funny Story)

Филм за тинејџерскиот притисок и за „сечењето вени“ поради лошите оценки, девојките, пријателите...

„Возрасните“ (Grown ups)

Пет семејства, еден куп проблеми и разлики, а најмногу комични ситуации...

Како да се справите со конфликтите?

Помеѓу пријателите, најблиските, колегите од работа, па дури и со непознати луѓе, конфликти секогаш ќе има. Еве неколку кратки совети како најдобро да се справите со нив...

10 најчести недоразбирања помеѓу мажите и жените

Многу кавги помеѓу паровите потекнуваат од недоразбирања поради различниот стил на комуницирање. На пр., жените сакаат да разговараат за проблемите, а мажите мислат дека од нив се очекува да најдат решение.

Реални ситуации во кои би рекле „WTF“?

Во секојдневниот живот, често можеме да се најдеме во необични, па дури и опасни ситуации, во кои не би можеле да речеме ништо друго освен „WTF“?. Следниве 11 креативни илустрации претставуваат токму такви ситуации.
Датум: 21 ное 2010
, Автор:

Совети за поттикнување на креативноста

Чувствувате како вашата креативност опаѓа? Не се грижете. Тоа ни се случува на сите нас понекогаш.