природна | Кафе пауза

Кои природни состојки можат да ве заштитат од сонцето?

Многу производи за сончање содржат состојки кои можат да предизвикаат алергии или да имаат негативни ефекти, но дали постои природна заштита од сонце?

Погледнете како изгледаат учесничките на изборот „Мис Универзум“ без шминка

Мис Универзум за 2015 година побарала од сите жени да објават фотографии на Твитер каде што ќе бидат без шминка со цел да ја покажат својата самодоверба.

Најубавата шминка е насмевката: Како мажите ги гледаат природните жени?

Сè уште постојат едноставни и обични луѓе, кои и покрај овие карактеристики се многу интересни во својата едноставност.

К’на – природна боја која ја негува косата!

К’ната е билна боја за коса, која кога е во цврст облик дава црвенкасто-портокалови тонови.

Катедрала од живи дрвја

За 15 години, благодарение на поставената конструкција, на ова место ќе се појави неверојатна природна катедрала.

10 знаци дека тој е вистинскиот човек за вас

Дали вашата врска е минлива или е тоа долготрајна љубов, е вечно прашање за кое жените размислуваат повеќе од мажите.
Датум: 15 дек 2011
, Автор: