Неодоливи минијатурни приколки за вашето домашно милениче

Веќе постојат приколки за луѓето, па зошто не би постоеле и за кучињата?

Мал, романтичен дом од соништата

Слатко спакувано во приколка, ова романтично прибежиште е одличен избор за викенд далеку од градските гужви, во лето или пак во зима.
Датум: 16 јун 2014
, Автор:

Совршената камп-приколка

Оваа луксузна камп-приколка им овозможува на камперите да уживаат со стил во своите патувања. Приколката „The Opera“ овозможува оптимално задоволство и комфор, а згора на сè изгледа модерно.

Камп-приколка со која можете да пловите на вода

Доколку некогаш заминете на кампување и дојдете во близина на некое езеро, тоа не значи дека морате да се укотвите на брегот. Колку добро би било да продолжите да пловите и да преспиете на вода?