привлечност | Кафе пауза - Part 9

Разбудете ја неговата фантазија

Мажите се визуелисти, зборовите лесно им ја поттикнуваат фантазијата, па затоа заведувањето е лесна задача за жената. Со примена на неколку лесни совети, ќе му го „свртите“ паметот и ќе му ја разбудите фантазијата.
Датум: 17 мај 2012
, Автор:

10 типови девојки со кои машките сакаат да излегуваат – дали сте една од нив?

Во оваа поделба накратко се опишани неколку типови девојки кои докажано го привлекуваат машкото внимание.
Датум: 28 апр 2012
, Автор:

Како до успешно пријателство помеѓу машко и женско?

Ако мажите беа од Марс, а жените од Венера, тоа би можело да објасни неколку општопознати стереотипни сфаќања за машко-женското пријателство.

Зошто децата ги сакаат животните?

Не постои дете што не ги сака животните, а домашните миленичиња се омилената играчка на децата. Но, од каде доаѓа целата таа љубов помеѓу нив?

Лошите момци се поголем предизвик за девојките

За физичка привлечност, на жените им е потребна доза на арогантно и дрско однесување од страна на мажите за да се постигне ефектот на „забрането овошје“.

Магнетската привлечност кај спротивните астролошки знаци

Како што се привлекуваат плусот и минусот кај батериите, така и помеѓу знаците кои се наоѓаат на спротивните страни на хороскопското тркало, се создаваат искри кои можат да прераснат во страсна љубовна врска.

Астрологијата и неверството

Вашиот партнер е надвор од градот извесен период, а вам почнаа да ви се раѓаат чувства за некој/а друг/а. Како ќе постапите?
Датум: 16 јан 2011
, Автор: