привлечност | Кафе пауза - Part 2

Знаци според кои ќе знаете дека сте атрактивни

Луѓето нѐ доживуваат поинаку одошто ние се доживуваме себеси, па често изгледаме атрактивно во очите на другите, дури и кога не сме свесни за тоа.
Датум: 09 јун 2019
, Автор:

На која возраст мажите и жените се најпривлечни?

Привлечноста е нешто за коешто не би требало да се разговара многу. Секој од нас си има критериуми според кои одредува дали му се допаѓа некоја личност.

7 нешта кои можеби не сте ги знаеле за сексот и привлечноста

Знаевте ли дека во просек, паровите водат љубов 17 минути и 5 секунди?

11 жени го откриваат првото нешто коешто го забележале и ги привлекло кај партнерот

До ден-денес, не можам да го чујам неговиот глас, а да не се стопам.“ – Марија, 22 години

Тест на личноста: Која ваша особина најмногу ги привлекува мажите?

Без разлика дали имате или немате самодоверба, факт е дека поседувате барем една особина што ги тера другите да се вљубат во вас.

9 женски физички карактеристики по кои мажите полудуваат

Ако прашате некој маж кое е првото нешто што го забележува кај изгледот на жената, најверојатно ќе добиете одговор како гради, колкови или насмевка.

7 нешта што секогаш им се привлечни на жените

Мажите пораснале со верување дека секогаш треба да изгледаат незаинтересирано, без емоции и да не ризикуваат да се претстават како „слаби“.

Тест што ќе ви открие што ви е најпривлечно во вљубувањето

Вљубувањето е едно од оние искуства кои не можат да се споредат со ништо друго...

7 знаци дека сте атрактивна личност, дури и ако не го мислите тоа

Во сечиј живот постојат моменти кога се намалува нивото на самодоверба.

„Занемарени“ делови од женското тело на коишто мажите не можат да одолеат

Физичката привлечност не е само добар задник и цврсти гради, туку многу повеќе од тоа.