За една недела подгответе го телото за на плажа во Центарот за естетска козметологија „Приве“

Модерната козметологија има изнајдено повеќе опции кои даваат брз резултат и го менуваат телото, а притоа и ја зголемуваат самодовербата на клиентот.
Датум: 05 авг 2016
, Автор: