5 видови прашања кои гарантирано ќе ја „избришат“ напријатноста на првиот состанок

Добрата смеа е најчесто најдобриот начин да ја прекинете неудобната напнатост на првиот состанок.

Подгответе се за совршениот бакнеж според хороскопскиот знак

Погледнете како да ѝ се приближите на личноста и како да ѝ пристапите кога ќе дојде моментот да ја бакнете, според нејзиниот знак во хороскоп.
Датум: 02 мар 2014
, Автор: