Филм: Прибежиште (Safe Haven)

Уште една филмска адаптација на роман на Николас Спаркс

Рајско прибежиште во срцето на Алпите

Хотелот Камбријан во Аделбоден на Швајцарските Алпи е место за коешто секој сонува додека е заглавен во работни обврски и стрес.