Неверојатно прецизна уметност од пердуви

Додека повеќето од нас гледаат само пердув, 58-годишниот артист Крис Мајнард од Вашингтон, гледа неверојатни минијатурни уметнички дела, отсечени од природните пердуви на птиците.

18 едноставни трикови за поуспешно пребарување на Гугл

Доколку пребарувањето на одреден поим на Гугл ви изгледа како барање игла во сено, тоа е знак дека не го користите со сиот свој потенцијал.
Датум: 11 мар 2012
, Автор: