Како уживаме во кафето?

Луѓето најмногу пијат кафе од ќеиф, најчесто во придружба на пријател или брат/сестра, додека омилено кафе им е инстант кафето подготвено на начин што кај нас го викаме нес.
Датум: 16 дек 2013
, Автор: