Кој мобилен телефон има најдобра камера?

Оваа забавна реклама е направена за промоција на новиот телефон на Виндоус „Nia Lumia 1020“, односно за промовирање на неговата најдобра карактеристика, камерата.

„Тела на урбани места“ во Њујорк

Кореографот Вили Дорнер реализирал една интересна и несекојдневна идеја. Заедно со својата група актери, тој извел театарска претстава на улиците на Њујорк...
Датум: 30 сеп 2010
, Автор: