претпазливост | Кафе пауза

Марс минува низ Близнаци: Кои хороскопски знаци треба да бидат претпазливи до 15-ти мај?

Во текот на оваа транзиција, вашата психичка енергија ќе биде силна и ќе бара физички својства.

10 грешки со дивите животни кои може да ве чинат живот

Кога сретнуваме диви животни во природа може да се исплашиме и да избегаме, или пак да се израдуваме како мали деца. Но и во двете ситуации не знаеме како да реагираме.