Човечки тела совршено претопени во природата

Калифорнискиот фотограф Џин Пол Бордијер комбинира уметничка изведба, цртање на телото и прекрасни пејзажи, за да ги креира овие фантастични фотографии во кои луѓето се преплетуваат во природата.