8 работи кои ниту една жена не ги сака

Овие работи сигурно ви сметаат и вам, а најмалку што можете да направите е да разговарате за нив со партнерот.

6 ситуации во кои го извртуваме концептот на љубовта кон себе

Секако дека е важно најпрво да се сакаме себеси. Но, тоа сакање во некои случаи може да се граничи со нарцисоидност. Еве 6 ситуации во кои себељубието е штетно.

Актери кои претерале додека се подготвувале за својата улога

Погледнете дел од најекстремните подготовки за некои од најголемите улоги на филмското платно.

Претерани реакции кои предизвикуваат непотребна драма

Сите ние знаеме понекогаш да претераме. Овие реакции не се секогаш лоши, но сепак треба да се обидете да ги сведете на минимум.

Како да престанете претерано да реагирате?

Дали понекогаш избувнувате без некоја посебна причина? Дали ве обвиниле дека постојано бурно и несоодветно реагирате на одредени ситуации?

Чудните имиња на децата на славните

Некои од славните личности сметаат дека сè им е дозволено, па дури и да ги „казнат“ своите деца од раѓање да носат некои навистина уникатни и чудни имиња. A, некои навистина претерале.