Формула за пресметување на должината на вашата врска

Формулата која ќе ви помогне да откриете колку долго ќе бидете со партнерот гласи: L = 8 + .5Y – .2P + .9Hm + .3Mf + J – .3G – .5(Sm – Sf)2 + I + 1.5C.
Датум: 26 мар 2014
, Автор:

Брза загатка: Собирање

Ова е еден мал едноставен тест. Само следете ги инструкциите колку што е можно побрзо...
Датум: 21 мар 2014
, Автор: