Препреките се можност за успех: Кратка приказна со долга, но мудра порака

Еден цар решил да ги убеди своите луѓе во кралството дека препреките на патот всушност претставуваат можност за успех.

Уметничката страна на мостовите низ прекрасни фотографии

Неверојатни фотографии на мостови кои неизбежно ќе ве потсетат на вечната борба на човекот и природата.

Паркур во Македонија

Паркур (француски: parkour) е вештина на движењето чија цел е да се стигне од точка А до точка Б што е можно побрзо и покреативно поминувајќи ги сите препреки што стојат на патот.
Датум: 17 апр 2012
, Автор: