10 причини кои дефинитивно ќе ве убедат да облечете бабини гаќички

Тие се удобни и изгледаат убаво на нас. Го поткреваат задникот и ги нагласуваат атрибутите. Ова би требало да ви биде доволно за да ги откачите танга гаќичките.

5 совети за помалку болна интимна депилација

Редовно посетувате одреден козметички салон, многу сте задоволни од вашата козметичарка, но таа сепак, веројатно не ги споделила овие супер тајни со вас.
Датум: 25 јун 2012
, Автор: