Дали знаете зошто овие брендови ги избрале нивните препознатливи бои?

Зошто познатата компанија Кока-кола ги избрала црвената и белата боја? Зошто Фејсбук се одлучил за сината? Следуваат 9 интересни приказни кои ги кријат одговорите на овие прашања.

Ајфеловата кула од малку поинаква перспектива

Креативни фотографии од Ајфеловата кула гледана од долу-нагоре...

Кога познатите би го задржале вистинското име

Сценското име е секогаш главен предизвик, па затоа мора да е препознатливо, но во секој случај и уникатно. Но, како би изгледале работите, кога секој од нив би го задржал своето вистинското име?
Датум: 06 окт 2010
, Автор: