Не секогаш се работи за афера: Тој никогаш нема да ви каже за овие 4 проблеми

Ако мислите дека ве избегнува затоа што има афера, тогаш можеби грешите и се работи за некој од овие 4 проблеми...

Знаци дека ја саботирате вашата врска, зошто го правите тоа и како да престанете?

Денешната тема на размислување е анализа на нашите врски, нашите ставови и постапки, но најважно зошто и како ги саботираме љубовните врски.
Датум: 27 авг 2014
, Автор:

10 работи на кои мажите помислуваат, но не ги изговараат гласно

Жените често прашуваат „На што мислиш сега?“, но на мажите не им е секогаш лесно да го споделат своето размислување на глас. Тоа не е затоа што чуваат тајни, туку затоа што имаат љубов и почит кон жените во своите животи.
Датум: 08 апр 2014
, Автор:

7 тајни кои смеете да ги премолчите од вашиот партнер

Клучот за квалитетна врска и успешен брак е искреноста. Сепак, постојат одредени работи за кои дури е пожелно да премолчите за да си направите услуга и себеси и на партнерот.
Датум: 04 дек 2013
, Автор:

Две работи кои не смеете да му ги премолчите на партнерот

Жените имаат склоност некои работи да им ги премолчуваат на своите партнери. Меѓутоа, секоја врска мора да се темели на искреност, па макар и на моменти таа да е непријатна.