10 грешки кои ве спречуваат да изгледате прекрасно

За постојано да изгледате прекрасно, потребно е повеќе напор, а само една грешка може да направи целиот ваш труд да изгледа залуден.

15 знаци дека имате прекрасен татко

Сигурно кога сте биле мали сте сметале дека вашиот татко е најдобар, најсилен, највешт и најпаметен. За многумина тоа важи и денес.

30 работи кои треба да ги искусите за да сфатите колку е прекрасен животот

Животот го прават малите нешта и животот е прекрасен. А во случај да сте заборавиле на ова, еве што ќе ве потсети колку сте благословени.
Датум: 12 мај 2014
, Автор:

Никогаш не би погодиле од што е направен овој фустан

6-годишната Хана е дизајнерка на овој невестински фустан како од бајките, но тој не може да се облече. Хмм...