Како да прекинете здодевен телефонски разговор?

Има денови кога едноставно не ни се прави муабет, а токму тогаш телефонот не престанува да ѕвони. А има и луѓе кои сакаат многу подолго да „висат“ на телефон одошто вие би сакале.
Датум: 27 јан 2014
, Автор: