прекинување | Кафе пауза

Љубезни начини како да прекинете непријатен разговор

Благодарение на нашите експерти, ќе ви кажеме како да се извлечете следниот пат кога ќе почувствувате дека сте „во стапица“.
Датум: 01 ное 2019
, Автор:

5 причини поради кои не би требало да се самообвинувате за прекинување на пријателствата

Иако можеби не можете да сфатите зошто некое пријателство ви завршило, важно е да ги проанализирате следните чекори за да можете да научите нешто од искуството и да продолжите да се развивате како личност.
Датум: 20 сеп 2019
, Автор:

4 знаци дека е време да прекинете некое пријателство за ваше добро

За жал, повеќето пријателства не траат подолго од неколку години...

Најнова апликација која брои колку пати мажите ги прекинуваат жените во текот на разговорите

Прекинувањата од страна на мажите се толку чести, што жените дури и не ги забележуваат. Но, сега постои една нова алатка која може да смени сѐ!

10 знаци дека тој сака да ја прекине вашата љубовна врска

Вие можеби сте толку многу заљубени што воопшто не ја ни забележувате промената во неговото однесување, но постојат одредени знаци.

10 пријателства кои ги прекинувате на почетокот на 20-тите

Сите си имаме пријатели за цел живот, но некои не издржале низ почетокот на 20-тите. Еве кои видови пријателства најчесто се прекинуваат во оваа фаза од животот.
Датум: 16 окт 2014
, Автор:

5 чекори за излез од лоша љубовна врска

Доколку чувствувате дека оваа врска е лоша за вас, дека ви влијае негативно, а имате проблем да ја завршите, погледнете ги наредниве неколку чекори кои ќе ве донесат поблиску до тоа.