Зошто Париз е градот на љубовта? Приказните кои се кријат зад прекарите на светските метрополи

Откријте го потеклото на карактеристичните прекари на светските метрополи.

Овие нешта неизбежно се случуваат доколку имате необично име

Што е со оние луѓе кои имаат необично и несекојдневно име?

7 работи поради кои уште повеќе се вљубуваме во нашите партнери

Ова се дел од најубавите нешта кои треба да ги цените кај вашите љубовни партнери.
Датум: 15 мај 2014
, Автор:

Колаче мое – слатките тајни зад прекарите

Прекари дадени од љубов, милост или нешто друго? Како ги смислуваме и кои се скриените значења на прекарите?
Датум: 31 мар 2013
, Автор:

Зошто треба да се внимава на незгодните прекари во именикот на телефонот?

Ова интересно видео ќе ви прикаже 10 ситуации, кои ќе ве насмеат и расположат, а ќе ви прикажат зошто треба да внимавате како ги запишувате луѓето во именикот на вашиот мобилен телефон.

Работи што ги прави една љубовна двојка

Вие двајца се сакате, меѓусебно се поддржувате, луѓето ве препознаваат како љубовна двојка, сродни души сте... Но, има некои работи кои ги (не)свесно ги правите како љубовна двојка кои се непријатни за другите луѓе околу вас.