Најчестите сексуално преносливи болести со кои можете да се заразите дури и ако користите презерватив

Кога станува збор за болести што се пренесуваат преку кожа, презервативот нема да делува.

Дали се помали шансите мажите да користат презервативи кога сметаат дека партнерката е привлечна?

Иако истражувањето било мало и се засновало на прашалник, резултатите биле изненадувачки.

Најоткачените реклами за кондоми

Не е неопходна реклама која ќе ве убедува да купите кондом, но затоа различните брендови на пазарот вложуваат многу креативност за да ги изберете токму нивните производи.