Откријте ги тајните на вашата потсвест: Кој предмет прво ви падна во очи?

На сликата има 17 предмети, а само 1 е највпечатлив за вашето око. За кој предмет станува збор?

Велосипед кој ја сече вашата пица

Тркалата се изработени од нерѓосувачки челик, кои ротирајќи се, служат како сечила кои ја сечат пицата на парчиња.
Датум: 25 феб 2014
, Автор:

Скијање на вода на шанкерско столче

Креативниот американец од Мисури, САД, покрај тоа што успева да седне на шанкерското столче, тој во еден момент се качува на него и исправено стои.
Датум: 10 дек 2011
, Автор:

Никогаш повеќе не губете ги вашите ствари

Колку пати сте посакале да им титнете на клучевите брзајќи да излезете од дома?
Датум: 17 мај 2011
, Автор:

Време е за кафе

Со само една голтка кафе, не само што ја вкусувате сопствената приказна, туку таа може да ви го промени начинот на кој го гледате светот.

Извонредни ноќни фотографии

За да се направи добра ноќна фотографија, потребен е талент и вештина, но и добар апарат. Ова е предизвикувачка работа за секој фотограф, но резултатите се често извонредни.

Ритмички звуци предизвикани од паѓачки предмети

“Gravitè” е краток филм во режија и продукција на Рену Хале, во кој предмети паѓаат на земја и притоа создаваат ритам.
Датум: 06 дек 2010
, Автор: