Предмети распрскани на милион парчиња

Ален ги распукува предметите со помош на пушка и токму во моментот кога тие се распрснуваат на милион парчиња, создава неверојатна фотографија.

Колекција од грижливо подредени предмети

Сите предмети се лични и се буквално извадени од скриени полици и заклучени кутии. Заедно предметите претставуваат временска капсула која одбележува одредено време, лични интереси и приоритети. Погледнете го овој кул проект.

Игра на неделата: Пронајди го излезот

Низ текот на целата игра треба да собирате предмети кои можат да ви помагаат во играњето, како и за да го следите дејството внимателно.

Оживеани силуети

Ликови полни со детали, и тоа, деликатно исечени од црна хартија... Џо Бегли сигурно е трпелив уметник кој на овие ликови и предмети како да им вдахнал живот.

Џиновски предмети од секојдневниот живот

Дали некогаш сте се запрашале како би изгледале некои предмети што постојано ги користиме, но во многу поголем размер?

Интересна уметност од секојдневни предмети

Погледнете ги овие фотографии кои се направени како инспирација од секојдневните предмети кои ги користиме.

Мачка клептоман

Едно калифорниско соседство живее со необичен мачор крадец во својата средина, но никој не е особено загрижен за исчезнатите предмети, бидејќи знаат каде можат да ги најдат.
Датум: 19 феб 2011
, Автор: