Мачкиното предење – решение на голем број проблеми

Мачињата се прекрасни миленичиња, а нивото предење може да ви го подобри здравјето...

Како настанува предењето кај мачките?

Прочитајте која е најприфатената теорија за настанување на предењето кај мачките.