Кул забавен тест: Колку сте предвидливи?

Обидете се, и обидете се повторно, и повторно... Резултатот е фасцинантно предвидлив секој пат. Не верувате? Кликнете на видеото и уверете се сами.
Датум: 09 јун 2014
, Автор: