Фото-манипулации пред ерата на Фотошоп

Jerry Uelsmann почнал да спојува фотографии години пред дигиталните алатки како Фотошоп да бидат достапни. Тој е фотограф од САД, кој се смета за предвесник на фото-манипулациите.
Датум: 17 јан 2012
, Автор: