Филм: Превртено (Upside Down)

Романтична приказна сместена во свет од фантазијата

Превртено (Flipped)

Филм за тоа како работите можат да бидат сјајни на површина, а скапани во сржта (и обратно), за семејството и за детската невина љубов, која не е ни за грам помалку вредна од "возрасната"...