11 мрзливи животни кои се осмелиле да ја пробијат бариерата на видовите за превоз

Кој вели дека животните од различни видови не знаат да соработуваат?

15 нешта за кои мислите дека се добри идеи само кога сте пијани

Некои навистина луди идеи ни изгледаат сосема добри и логични кога не сме при здрав разум. Еве некои од нив.
Датум: 03 сеп 2014
, Автор:

6 совети за оние коишто доцнат секое утро

Стручњаците велат дека основната грешка којашто ја правиме е во тоа што се однесуваме како да е проблемот во недостатокот од време, а не во самите нас.

Амстердам – градот на велосипедите

Амстердам е еден од најпознатите велосипедски расположени градови во светот. Во него живеат 750.000 луѓе, кои поседуваат 800.000 велосипеди.