Картички во кои се кријат пораки кои сигурно ќе ви го разубават денот

На прв поглед, пораката на секоја картичка е премногу навредлива. Но по отворањето, среќниот примател ќе биде и повеќе од пријатно изненаден.

Идеи за фризури со марама во согласност со вашиот имиџ

Марамите се одличен аксесоар за коса. Еве неколку интересни идеи за фризури со марама.
Датум: 04 јан 2013
, Автор:

Манигами – уметност со банкноти

Поимот оригами доаѓа од зборовите „ору“ (превиткување) и „ками“ (хартија), а името манигами значи оригами од банкноти.

Ултрапренослив лаптоп на превиткување

Вообичаено е лаптопите да се превиткуваат на средина, помеѓу тастатурата и екранот. Лаптопот Feno го крши тоа правило, па додава уште една оска на превиткување, и тоа по средината на екранот.
Датум: 04 мај 2011
, Автор: