15-те најважни моменти во една врска

Од првиот сладок бакнеж, до првата заедничка ноќ и заминувањето на годишен одмор, ова се работи кои ја обележуваат љубовната врска.
Датум: 04 мар 2014
, Автор:

Интересни факти поврзани со сите први моменти во историјата на интернетот

Дали знаете кој го има испратено првиот имејл и кому? Ова се неколку интересни факти поврзани со сите први моменти од она што ја одбележа историјата на интернетот.

Кој го испратил првото смајли преку интернет?

Професор Скот Фалман, кој е научник на универзитетот „Carnegie Mellon“, е човекот кој го измислил првото смајли, кое го испратил во една имејл порака, на 19 септември 1982 година. Или можеби не е тој? :)

На продажба најстарото „Бентли“ во светот

Доколку сте вистински вљубеник во автомобилски олдтајмери или пак можеби сте колекционер на класични убавици, тогаш ова ќе биде навистина радосна вест за вас...