празнична атмосфера | Кафе пауза

Лесно, а превкусно: Рецепт за печени круши

Сигурни сме дека гостите ќе бидат воодушевени!

Зошто хороскопските знаци не може да ги обземе празничниот дух оваа година?

Новата година е речиси на прагот, но ако не се чувствувате празнично оваа година, астрологијата ќе ви ја открие причината за тоа.

Мирис на кафе и празнична атмосфера во домовите на македонските инстаграмџии

Македонските инстаграмџии споделија неколку фотографии кои докажуваат дека новогодишните празници и кафето се меѓу оние мали работи кои ни даваат чувство на топлина и удобност.

Ѕирнете во празничната атмосфера на францускиот град Колмар

Градот Колмар во Франција е многу популарна дестинација, не само за време на празниците, туку и во текот на целата година.