Празнична инспирација: 7 идеи за елегантни, женствени и секси фризури

Самото доаѓање на празниците бара и таква елегантна, празнична фризура. Но, што доколку немате инспирација?

3 загрижувачки опасности од медитација на кои треба да внимавате

Медитацијата е одличен начин да се справите со стресот и менталните болести, но таа може да има и сериозни психолошки последици од кои тешко се закрепнува.

Половично делче и празнина

Тој: Тука си во некој полусвет, во некој полусон. | Таа: Ти никогаш ни тоа не си го имал.
Датум: 15 окт 2011
, Автор: