5 активности што треба да избегнувате да ги правите на празен стомак

Прескокнувањето оброци во никој случај не е добро.

Градот на духови во Кина

Ордос, наречен и Дубаи на Северна Кина, е град опсипан со богатство, со одлична инфраструктура и е лоциран во близина на наоѓалишта со природни ресурси. Но урбаниот град Ордос, е претежно напуштен во последните 5 години.