Совети од Абрахам Линколн за младите правници

Пред да стане претседател на САД, Абрахам Линколн имал успешна адвокатска кариера, која ја работел 25 години.

ТВ серија: Костуми (Suits)

ТВ серија за професионалните предизвици и за секојдневната борба да се биде најдобар во она што се работи...
Датум: 19 сеп 2012
, Автор:

Што открива ракописот за вашиот карактер?

Вашиот ракопис говори за вашата личност повеќе отколку што мислите. Ова го тврдат графолозите, кои се бават со анализа на ракописите. Па затоа земете лист и пенкало, напишете една реченица и дознајте...