Факти за фантастичниот Чарли Чаплин

Замислете, се има пријавено на натпревар за човек кој најмногу личи на него и освоил трето место. :)
Датум: 09 авг 2012
, Автор:

Поштенски марки инспирирани од Олимписките игри во Лондон

Компанијата Hat-Trick дизајнираше сет од четири поштенски марки за да го одбележи стартот на Олимписките игри во Лондон...