пофалби | Кафе пауза

Секој хороскопски знак сака да добива комплименти: Еве за што сака да биде пофален секој од нив

Секому му годат комплиментите. Во продолжение прочитајте кои се особините за кои хороскопските знаци сакаат да бидат пофалени.

Незамисливата одлука на оваа невеста доби пофалби од сите мажи

Бусола Џонсон на нејзината свадба изгледала како вистинска традиционална невеста во бела венчаница, но нејзината одлука била сѐ само не традиционална.

Моќни цитати за љубовта кон себе

Секој човек треба да настојува да се чувствува удобно во своја кожа.

Дали знаете да критикувате? А да примите пофалба?

Знаеме да критикуваме, но кога нè критикуваат, тогаш не ни е драго.
Датум: 02 фев 2015
, Автор:

12 начини како да ѝ давате комплименти на вашата понежна половина

Еве како можете вербално и невербално да ѝ дадете комплименти на вашата понежна половина и да ѝ покажете колку ви значи.
Датум: 12 мај 2014
, Автор:

3 чекори до поголема самодоверба

Ниската самодоверба го уништува вашиот дух и не ви дозволува да се прифатите себеси онакви какви што сте. Кој е патот до поголема самодоверба?
Датум: 07 окт 2013
, Автор:

5-годишно девојче заработува по 12.000 долари за продадена уметничка слика

Нејзините слики од пред кусо време се наоѓаат на самостојна изложба во Њујорк. Изложбата под назив „Сокриен универзум“, ќе трае до крајот на јули оваа година.