10 работи кои ќе ви помогнат да го спречите потењето во текот на денот

Важно е да сфатите дека потењето е природна појава која му помага на телото да се олади и ослободи од штетните материи, така што не треба да го спречувате на неприродни и синтетички начини.

Генијален трик за справување со дамките од пот

Обичната бела блуза е најдобриот пријател во летното попладне, но...

8 решенија за непријатниот мирис од потењето

Иако постојат козметички препарати кои ефикасно ја спречуваат непријатната миризба, понекогаш ни тоа не е доволно, па потребно е да обрнуваме повеќе внимание на нашите дневни навики.
Датум: 24 јун 2014
, Автор:

Како да ги отстраните жолтите дамки од пот на облеката?

За да им го вратите стариот сјај на алиштата и да ги спасите од фрлање, применете ги овие неколку супер трикови, со помош на неочекувани производи за домаќинството, кои ефикасно ги елиминираат трагите од пот и не ја оштетуваат ткаенината.
Датум: 07 мај 2014
, Автор:

Природен напиток кој ги убива сите непријатни телесни мириси

Ова зелено овошно-зеленчуково смуди ќе ви ги подобри телесните мириси, заради што вашиот партнер, пријателите и семејството ќе ви бидат благодарни.
Датум: 02 мај 2014
, Автор:

Зошто имаме веѓи?

Со нашите веѓи остваруваме невербална комуникација со другите луѓе, кога сакаме да покажеме дека сме збунети или лути. Но, дали тоа е нивната единствена цел?

Како да имате секс кога е многу жешко?

Кога е многу жешко и константно се лепиме од пот, обично не сакаме ни да се помрднеме, а не пак да се нафатиме на возбудлива физичка активност припиени до друго, подеднакво лепливо тело.
Датум: 17 јул 2013
, Автор: