Кажувајте им го ова на вашите деца и ќе посеете семе на среќни луѓе

Родителите, многу често, сакајќи да создадат квалитетни и паметни луѓе од своите деца, мислат дека кон нив треба да се поставуваат строго и да им даваат „наредби“.

Од неуспех кон победа: Мисли кои секојдневно треба да ги повторуваме

Нема да очајувам во оние моменти кога ќе бидам одбиен/а за нешто добро, бидејќи знам дека така само добивам нова насока кон нешто подобро.

10 цитати кои ќе ја зајакнат вашата мотивација

Цитати кои ќе ве поттикнат да продолжите понатаму.

Како да се мотивирате себеси?

Секој си има своја замисла и цел за успех и просперитет, но за исполнување на соништата, на секого му е потребна мотивација и упорност.
Датум: 20 сеп 2010
, Автор: