потсетници | Кафе пауза

7 секојдневни потсетници за посреќен живот

За да ја пронајдете среќата треба да се фокусирате на тоа со какви мисли го храните умот бидејќи тие можат да имаат големо влијание врз вашето секојдневие. Се надеваме дека овие потсетници ќе ви помогнат во животот.

26 мали, но моќни потсетници за сите што имаат 26 години!

Годините се само бројка, може да имате 36, а да се чувствувате како да имате 16.

20 потсетници што ви се потребни кога сакате да се откажете

Секој ќе се соочи со тешкотии во животот барем еднаш. Во овие периоди лесно е да ја заборавите големата слика и да мислите дека за вас нема надеж.

50 моќни потсетници од терапевти за личен развој

Доколку минувате низ тежок период, овие совети од терапевти ќе ви помогнат да го надминете тоа.