10 потсетници за сите девојки што љубат со отворено срце

Вие сте преполни со живот. Знаете дека љубовта едноставно не може да се чувствува половично – мора во целост.

10 мали потсетници што најдобрите другарки треба постојано да си ги кажуваат

Другарката е подарок кој ви е пратен за да имате некого кој секогаш ќе биде тука за вас.

35 потсетници од само 1 реченица кои сите студентки треба веднаш да ги прочитаат

Грижите кои ве држат будни навечер, оние во кои замислувате дека сте без работа и без љубов на 25 години, се сосема нормални

Дали заборавате? Овие совети ќе ви помогнат околу тоа

На заборавањето влијаат многу фактори, но речиси сите се поврзани со вас и зависат само од вас.
Датум: 27 мај 2014
, Автор:

Кругот на незадоволството во животот

Што и да правиме во животот, секогаш ќе бидеме незадоволни од некој аспект...

Што треба да запомните во тешките мигови?

Кога животот ни е стресен, честопати ги забораваме нештата кои треба да ги запомниме, а ги паметиме нештата кои треба да ги заборавиме. Следуваат 35 потсетници кои ќе ви помогнат да се мотивирате во тешките моменти.

Никогаш повеќе не губете ги вашите ствари

Колку пати сте посакале да им титнете на клучевите брзајќи да излезете од дома?
Датум: 17 мај 2011
, Автор:

Креативни лепливи бележници

Обични или креативни, тие си ја вршат функцијата - не потсетуваат на секојдневните работи со кои не мора да се оптеретуваме да ги запомниме. Еве 12 креативни бележници кои би можеле да ви го направат секојдневието малку поинтересно.
Датум: 04 јан 2011
, Автор: